U-NIT

Onze visie

Het verblijven van morgen

Wij streven ernaar om student en stad op een flexibele wijze dichter bij elkaar te brengen, en dit steeds met oog voor de directe omgeving en gemeenschap.

 

Visie

Over ons

De idee om U-NIT op te richten komt voort uit het hedendaagse studenten huisvestingsprobleem waarmee meerdere steden in België momenteel worden geconfronteerd.

Een snel toenemende vraag naar studentenkoten - dit door een aanzienlijke groei van het aantal studenten in combinatie met binnenstedelijke ontwikkelingsbeperkingen - maken het noodzakelijk om naar flexibele oplossingen te zoeken voor alle betrokken partijen, zodat controle en kwaliteit ten allen tijde kunnen worden gewaarborgd in de nabije toekomst.

Door middel van een innovatieve, flexibele en vooral groene oplossing denkt U-NIT graag proactief mee over het aanbieden van kwalitatieve studenteneenheden.

 

Verhaal

Onze waarden

Duurzaamheid

Wij hechten waarde aan duurzame relaties met onze partners, zijnde stad en verder betrokken diensten, om samen tot constructieve oplossingen te komen. Daarnaast besteden wij ook  aandacht aan onze ecologische voetafdruk. Groene ontwikkeling staat centraal. 

Kwaliteit

Wij staan op het verstrekken van een kwalitatief beheer van de sites, en dit ter ondersteuning van stad, student én milieu. Bovendien worden onze eenheden ten allen tijde afgewerkt met producten van hoge kwaliteit.

Flexibiliteit & controle

Door in te zetten op verplaatsbare units willen wij ons steeds dynamisch en flexibel opstellen ten opzichte van de stad en zijn diensten.

lees meer

Diensten

Units
Hoogkwalitatieve & duurzame units die een aangenaam en uniek verblijf waarborgen. Deze kunnen worden ingericht volgens het geheel en de verwachting van de bestemde site. Uiteraard worden de stedenbouwkundige normen voor studentenverblijf in acht genomen.

Totaalbeheer
U-NIT opereert als verbindende partner tussen de stad, student en directe omgeving. Projectopvolging, (ver)plaatsen van units, verhuur, en sociale controle bij betrokken studenten zijn onderdelen van het totaalbeheer. 

Onderhoud
Globaal onderhoud van sites en units in samenwerking met sociale werkplaatsen.

 

Diensten

Contacteer ons

Heeft u een vraag? Bel me vrijblijvend, mail me persoonlijk of vul hier het formulier in.